Over CBTI Beveiliging

Wie is CBTI beveiliging?

Een stukje historie: CBTI is in 2017 opgericht. Ruim 35 jaar aan gezamenlijke kennis en ervaring op het gebied van beveiliging en beveiligingssystemen ligt ten grondslag aan het bedrijf. Deze kennis en ervaring, gecombineerd met onze gretigheid naar het opdoen van nieuwe kennis als het gaat om beveiligingsoplossingen, staan garant voor tevreden klanten.

Betrouwbare capaciteit

Engineering, projectbegeleiding en inbedrijfstelling wordt uitgevoerd door een team van vaste medewerkers. Daarnaast zet CBTI Beveiliging een grote flexibele schil van mensen in voor de aanleg van de bekabeling, de montage van componenten en voor afmontage.

Zo staan we klaar om, in de regio en verspreid over het land, onze particuliere en zakelijke klanten én elektrotechnisch installateurs die hun zwakstroominstallaties willen uitbesteden, te bedienen. Dat doen wij vanuit onze vestiging in Erp (Noord-Brabant).

BORG Certificering

CBTI is gecertificeerd om BORG-certificaten uit te geven op de levering van producten en/of diensten. Met het BORG-certificaat en opleveringsbewijs heeft u de garantie dat er goede beveiliging is aangebracht. Daardoor voldoet u aan de polisvoorwaarden van de verzekeraar!

“Omdat we markttrends volgen, zijn en blijven we flexibel, voor eerlijk en oprecht zakendoen moet je bij CBTI Beveiliging zijn.”